Beeld © ANP

Talpa zet talkshow Gordon en Patty voorlopig on hold

08 mei 2020 17:37

De 52-jarige presentator heeft een flinke klap te verwerken. Zijn talkshow die hij samen met Patty Brard (65) zou maken is namelijk op de lange baan gezet, zo vertelt hij op Radio Veronica.

"Alles stond klaar en een week voor de opnames breekt de coronacrisis uit en het is weg"

Gordon en Patty hebben naar eigen zeggen de afgelopen maanden hard gewerkt aan het project, maar dat lijkt nu allemaal voor niks te zijn geweest. “Ik stond aan de vooravond van een dagelijkse talkshow. Alles stond klaar en een week voor de opnames breekt de coronacrisis uit en het is weg”, zo vertelt de presentator.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon kan geluk niet op na horen van versoepeling maatregelen

Om het nóg erger te maken heeft hij te horen gekregen dat de show voorlopig ook niet meer terugkomt. “Ik kreeg van de week te horen dat het ook niet meer doorgaat, omdat het een heel kostbaar programma is. Dat kan gewoon niet meer.”

Het is volgens Gordon ook erg onzeker of het programma, wat een mix van Dr. Phil, Oprah en Catherine moest worden, volgend jaar wel het levenslicht zal zien. “Geen idee. Ik weet dat ze aan het kijken waren om het wekelijks te doen, dus dat het één keer per week komt. Dat is voor zo’n productie natuurlijk helemaal niet rendabel denk ik.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Gordon komt nu ook Najib Amhali eind mei met biografie

SBS laat aan RTL Boulevard weten simpelweg de richtlijnen van het RIVM te volgen. "Ten gevolge hiervan is het programma van Gordon en Patty, dat begin april van start zou gaan, voorlopig uitgesteld. Er is nog niet besloten of het programma op een later moment wordt uitgezonden."

Eerder gingen Gordon en Patty samen ook al op zoek naar de eeuwige jeugd. In deze video vertellen ze over hun samenwerking:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!