Beeld © ANP

Rachel Hazes en Bridget Maasland nog altijd dikke maatjes

10 mei 2020 14:50

Ook al is het uit met André (26) blijft Bridget Maasland (45) nog altijd genieten van haar vriendschap met zijn moeder Rachel Hazes (50). De twee hebben nog altijd contact en zoeken elkaar op, blijkt op Instagram.

"Wat ben jij een geschenk"

Rachel is sinds kort de trotse bezitter van een viervoeter en deelt op Instagram haar geluk. Maar niet alleen haar volgers worden getrakteerd op het schattige pluisballetje, ook goede vriendin Bridget mag ermee knuffelen. Dat deelt de presentatrice op haar Instagram. De moeder van haar ex-vlam André wilde blijkbaar zo graag haar pup laten zien, dat ze Bridget opzocht in haar winkel Melting Pot in Amsterdam. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes noemt zoon André haar 'kostbaarste bezit'

Rachel is zo trots op haar nieuwe aanwinst, dat ze ieder moment met haar volgers deelt. Haar hondje Zoë is namelijk al zindelijk en daar is ze ontzettend trots op. Een paar dagen geleden deelde ze met haar volgers dat ze een nieuwe pup had. 'Wat ben jij een geschenk. Nu al', schreef ze in haar ode aan Zoë. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes beleeft een emotionele en zware dag

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland doet aparte uitspraak over ex Johnny de Mol

Bridget had drie maanden een relatie met Rachels zoon André en de schoonmoeder en -dochter konden het toen al heel goed met elkaar vinden. Maar de liefde hield geen stand tussen de presentatrice en de zanger, die kort daarna alweer terugging naar zijn ex-vriendin Monique. In de video hieronder reageert Rachel op de hernieuwde liefde tussen André en de moeder van zijn zoon. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!