Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland/Instagram @esmee_ipema

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters

10 mei 2020 15:49

Monique Ipema (53) heeft aan het tijdschrift 'Vrouw' vertelt hoe het is om moeder te zijn van de zogenoemde Terror Twins. Sharon en Esmee hebben hun stempel achtergelaten op de tv-wereld in 'Ex On The Beach', maar hoe was dat voor haar?

"Het zijn echt lieve, hardwerkende meiden, daar ben ik heel trots op"

De Terror Twins stalen de show tijdens hun deelname aan het MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch. Sharon en Esmee lieten weinig over tot de verbeelding in de show, maar voor hun moeder Monique was dat niet altijd even leuk om aan te zien. "Meedoen aan de serie zou nooit mijn keuze zijn", vertelt de 53-jarige in een openhartig interview aan het tijdschrift Vrouw

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Sharon en Esmee openhartig over toekomstplannen

Monique blijft wel achter haar dochters staan. "Ik heb altijd tegen Sharon en Esmee gezegd: 'Als je het écht graag wil, moet je het doen'", legt ze uit. "Zij zijn er happy mee, hebben er een borstvergroting en de inrichting van hun huisje van kunnen betalen. Dus dat hebben ze slim gedaan." Toch vindt ze het niet allemaal even leuk. "Natuurlijk vond ik sommige dingen moeilijk om te zien. Bijvoorbeeld de beelden in bed. Maar het is reality-tv en daarin wordt alles flink uitvergroot." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jaloezie drijft 'Terror Twins' uit elkaar

Volgens Monique is het 'niet gek' dat haar tweeling 'na vier dagen intensief contact' met een jongen het bed deelden. "Op tv werd het neergezet alsof ze hup de eerste dag meteen van alles deden", vindt ze. Het olijke duo kan ook rekenen op complimenten van hun moeder. Zo is ze heel trots op hun 'eerlijkheid' in EOTB. "Bij de meiden is het echt 'what you see, is what you get' (...) Het zijn echt lieve, hardwerkende meiden, daar ben ik heel trots op. Jammer dat ze op tv niet altijd zo zijn neergezet." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

WHUT?! Zo zagen de Terror Twins er vroeger uit

EOTB is niet de enige show die veel stof doet opwaaien. Ook Temptation Island zorgt voor de nodige schokkende beelden. Eline vertelt in de video hieronder dat ze enkel meedeed voor de fame. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!