Beeld © ANP

Thomas Berge geeft thuisconcerten tijdens het eten

10 mei 2020 17:55

Nu optredens er voor Thomas Berge er voorlopig niet inzitten vanwege de coronacrisis, probeert de zanger op een andere manier inkomsten te genereren. Op Instagram vertelt hij over zijn nieuwe concept. Dat heeft hij volgens eigen zeggen na goed overleg, en rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM bedacht.

"Samen met een top kok en geweldige pianist in je huiskamer of achtertuin"

Samen met kok Boy te Koppele en pianist Merijn Joost wil Thomas zogeheten Music and Dining experiences aanbieden. "Met een minimum van 18 en maximum van 25 personen kom ik samen met een top kok en geweldige pianist in je huiskamer of achtertuin", legt de zanger het concept uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge heeft opnieuw de liefde gevonden

Thomas en zijn vrienden regelen alles. Ze bieden de gasten muziek en een vijfgangenmenu met bijpassende wijnen. Het drietal regelt zelfs tafels, bestek en zorgt voor een tafelschikking die aan de veiligheidseisen van het RIVM voldoet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Berge richt muzikale pijlen op Duitsland in 2020

De prijs per couvert is niet mals. Voor 200 euro per persoon mogen mensen aanschuiven. Voor enkele van zijn volgers op Instagram is de Thomas Berge Music and Dining experience dan ook niet weggelegd. "Als ik de Staatsloterij win, koop ik wel een kaartje", schrijft een fan. Die wenst het drietal overigens wel veel plezier. "Heb ook niet zo’n hele grote achtertuin.. anders had je gerust mogen komen", schrijft een andere volger.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!