Beeld © ANP

Beschuit met muisjes: Sascha Visser wordt weer vader

11 mei 2020 19:23

De kleine Jagger, het zoontje van Sascha Visser (31), wordt binnenkort een grote broer. Dat heeft de acteur en televisie-presentator laten weten aan RTL Boulevard. "Ronald Koeman zet je schrap, want er komen er twee aan."

"Weer een jongen, want mannen maken mannen"

Na Rens Kroes, Jet van Nieuwkerk, Anouk Hoogendijk en Gigi Hadid is nu ook de vrouw van voormalig Hitkrant-hunk Sascha Visser in verwachting! Zijn vriendin Giorgia is momenteel zeven maanden zwanger, dat laat hij weten aan RTL Boulevard. "Weer een jongen, want mannen maken mannen", geint hij.

Sascha geeft toe dat het wel een vreemde periode is om een kindje te verwachten. Zo heeft zijn vriendin de afgelopen maanden geen enkele echo gehad. "En dat waren toch wel belangrijke momenten voor haar, om in ieder geval uit te spreken waar je mee zit en vragen te stellen waar je graag antwoord op wil." Aanstaande vrijdag gaat het dan toch eindelijk gebeuren. "Dan hebben we een echo én ik mag erbij zijn!" aldus de aanstaande papa.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Harry Potter-acteur Rupert Grint voor eerste keer vader geworden

Sascha laat verder aan ons weten dat het inmiddels goed gaat met zijn hoogzwangere vriendin, maar dat zijn Giorgia vooral in het begin erg misselijk is geweest. "Nu helemaal, met de laatste loodjes wordt het steeds zwaarder. Maar we mogen niet klagen want het gaat allemaal hartstikke goed."

Hun zoontje van bijna drie moet er nog wel even aan wennen dat zijn mama nu een kindje in haar buik heeft. "Maar daar ontkomt hij ook niet aan over een paar weken", aldus Sascha.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jet van Nieuwkerk in verwachting van een jongen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!