Beeld © Instagram @verawang

Leeftijd is slechts een getal: Vera Wang (70) showt killer abs

11 mei 2020 17:25

Waar menig 65-plusser lekker met de beentjes hoog achter de geraniums zit, pakt de Amerikaanse mode-ontwerpster het even anders aan. De designer heeft inmiddels de 70 al aangetikt, maar dat zou je niet zeggen. Helemaal niet na het zien van deze indrukwekkende foto's. 

"Vera Wang ziet er met haar 70 jaar beter uit dan ik op mijn 21ste"

Nu ook Vera Wang genoodzaakt is om binnen te blijven, spendeert ze het gros van haar dag op Instagram en poseert erop los op een manier waar veel influencers nog een puntje aan kunnen zuigen. De likes stromen dan ook binnen, maar één kiekje in het bijzonder heeft flink wat losgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers zwangere Sita verwonderen zich over slanke lichaam

Sportief is ze naar eigen zeggen niet, maar toch heeft de ontwerpster een figuur waar mening twintiger jaloers op is. Enkel gehuld in een kort, wit shortje en een oranje sport-bh neemt ze een zelfverzekerde houding aan voor de camera. Haar strakke lichaam en buik zorgen voor veel vraagtekens bij haar fans. Is deze vrouw wel écht 70? 'Vera Wang ziet er met haar 70 jaar beter uit dan ik op mijn 21ste', schrijft iemand dan ook in shock op social media. Een ander schrijft dat ze wel een tiener lijkt en weer iemand anders vraagt zich af of Vera kan toveren. Haar geheim? 'Werken, wodka en niet al te veel zon', aldus de ontwerpster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele showt met grote glimlach haar afgeslankte figuur

Dat ze vanwege het coronavirus zichzelf nu bijna elke dag in het zweet werkt, is ook een gunstige bijkomstigheid. Dit ondanks het feit dat ze, naar eigen zeggen, helemaal niet van sporten houdt en 'de loopband haat'. Iets wat vroeger wel anders was, toen ze aan kunstschaatsen deed in haar vrije tijd. 

De fashion goeroe zit samen met haar 'werkfamilie' in lockdown en die zijn volgens haar enorm fit. "Mijn quarantaine-groep is een hardcore modegroep, en ik, die al een levenslange obsessie met leggings heb, had nu de mogelijkheid om te 'spelen' met kleding, iets waar zelfs een modeontwerper lang niet altijd de luxe voor heeft", vertelde ze in Harper's Bazaar.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!