Beeld © ANP

Naomi van As en zusje niet van elkaar te onderscheiden

11 mei 2020 20:30

Fans van Naomi van As (36) zijn helemaal in de war door haar laatste post. Zien ze nu dubbel? Nee, de voormalig hockeyster lijkt nu eenmaal als twee druppels water op haar zusje Anouk! 'Jeetje wat lijken jullie op elkaar zeg', klinkt het in de comments.

"Je zou haast denken dat jullie familie zijn"

De 'commotie' vindt allemaal plaats onder een foto op Instagram waarop Naomi, zus Anouk en dochtertje Kae met een grote glimlach voor de camera poseren. Dat ze familie zijn, dat moge duidelijk zijn. Zowel Naomi als haar zusje, hebben prachtige donkere lokken. En niet alleen qua uiterlijk lijken ze als twee druppels water op elkaar, óók delen de meiden dezelfde kledingsmaak. Zo zijn ze alle twee gehuld in het roze. 'Van As – Kramer – Van As', deelt  Olympische kampioen bij het gezellige kiekje, gevolgd door een aantal hartjes.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Naomi van As deelt uniek moment met dochtertje

Voor haar volgers is het allemaal très ingewikkeld, want wie is nu wie? 'Je zou haast denken dat jullie familie zijn, bijna niet te zien', grapt iemand dan ook onder de foto. Een andere volger vraagt zich af of 'ie dubbel ziet en weer iemand anders noemt hen zelfs een tweeling!

Na een carrière als top-hockeyster maakt Naomi van As nu een transfer, naar de fashion. Op 15 mei komt haar eigen kledinglijn uit en wij spraken haar.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Naomi van As viert verjaardag Sven Kramer met schattige foto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!