Beeld © ANP

Ex-K3'tje Karen Damen slaat nieuwe weg in en start talkshow

12 mei 2020 11:41

Het gaat Karen Damen (45) voor de wind. Na miljoenen kinderen te hebben vermaakt met haar zangkunsten in K3 en een imponerend optreden in het programma 'Liefde voor Muziek' pakt ze door en komt ze nu met haar eigen talkshow.

Karen gaat niet bij de pakken neerzitten door de coronacrisis. Niet alleen in Liefde voor Muziek, een soort Vlaamse variant van Beste Zangers, maakte ze haar opwachting: de oud-K3-zangeres doet dat nu ook in haar eigen talkshow. In Karentaine zoekt ze de gezelligheid op in haar achtertuin en nodigt ze gasten uit om eens lekker te babbelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3 Karen Damen plaatst goudeerlijke make-uploze selfie

In een grote tent en met wat drankjes achter de kiezen, gaat Karen het talkshow-avontuur aan. Karentaine maakt ze samen met haar echtgenoot Anthony en voor de eerste aflevering nodigt ze Liefde voor Muziek-collega's The Starlings uit. Muzikanten Tom en Kato praten met haar over hun nieuwe album en de coronacrisis. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-K3-lid Karen Damen imponeert met onverwachte cover

Samen met de andere K'tjes wist Karen jarenlang het Nederlandse en Belgische publiek te vermaken. Toch besloten ze het stokje over te dragen aan een nieuw drietal. In de video hieronder viert de ververste meidengroep het twintigjarig jubileum van K3.

K3 viert twintigjarig jubileum in Nederland

03:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!