Beeld © Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner stelt geduld dochtertje op de proef in schattige video

12 mei 2020 13:39

Het valt niet mee om je kinderen in toom te houden als ze de hele dag thuis moeten blijven. Maar jonge moeder Kylie Jenner (22) gaat het maar wat goed af. Dat laat de reality-ster zien op Instagram.

"Geduld, geduld, geduld"

Kylie heeft haar handen vol aan dochtertje Stormi (2). De spruit steelt herhaaldelijk de show van haar beroemde moeder op social media en deze keer vormt ze geen uitzondering. De Keeping Up with the Kardashians-ster deelde een filmpje waarop haar kleine meid voor een flinke uitdaging komt te staan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner stapt naar de rechter om naam dochter

Het gaat om een challenge waarbij kinderen bij een bak snoep worden achtergelaten en pas iets mogen pakken wanneer hun ouders terugkomen. "Geduld, geduld, geduld", hoor je de kleine Stormi dan ook prevelen in afwachting van Kylies terugkeer.

Kylie was 'even naar de wc' en pas dáárna zou haar dochter drie M&M's van haar krijgen. Natuurlijk stond haar camera aan om het schattige moment vast te leggen. We kunnen wel stellen dat Stormi de test glansrijk heeft doorstaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner kan goed twerken en laat dat, in bikini, zien

Grote zus Kim Kardashian is onder de indruk van Stormi's geduld. "Hoe perfect! Mijn dochter Chicago zou dat absoluut niet kunnen. En mijn zoon Saint al helemaal niet."

Misschien kunnen de kids van Kim een voorbeeld nemen aan Kylies dochter, net zoals Kylie zelf een voorbeeld nam aan haar oudere zussen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!