Bassie en Adriaan willen meewerken aan Siegried & Roy-film

12 mei 2020 13:34

Bas en Aad van Toor willen graag meewerken aan de documentaire die de makers van Netflix-hit 'Tiger King' gaan maken over de vier dagen geleden overleden illusionist Roy Horn. Het Nederlandse duo gaat de producenten van de film benaderen en beelden aanbieden die zij in de jaren negentig hebben gedraaid met het beroemde tijgerduo. Roy en zijn zakelijke partner Siegfried speelden een bijrol in de serie over Bassie en Adriaan in Amerika.

Dat heeft de woordvoerder van Bassie en Adriaan dinsdag laten weten. De broers Van Toor traden in de jaren vijftig en zestig over de hele wereld op als acrobatenduo The Crocksons. Uit die periode kennen zij Siegfried en Roy ook, met wie zij bevriend raakten. In de jaren zestig traden de vier mannen een aantal maanden samen op in dezelfde variétéshow in Bern. Hun caravans stonden zelfs naast elkaar. Aad van Toor vertelt ook over die periode in zijn biografie Moe, ik kan een salto!.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Tiger King-makers werken aan show over Siegfried & Roy

Bassie en Adriaan hebben elkaar sinds de coronacrisis al niet meer gezien, ook omdat Aad in Spanje woonachtig is. Ook de aangekondigde permanente expositie van het tweetal in Museum Vlaardingen is uitgesteld naar oktober. De populariteit van het duo is nog altijd onverminderd hoog. Hun vroegere avonturen vinden gretig aftrek via hun eigen YouTube-kanaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bassie en Adriaan van elkaar gescheiden door coronavirus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!