Beeld © ANP

Kleine Claire is exacte kopie van moeder Maxime Meiland

12 mei 2020 15:49

Maxime Meiland (24) en haar Claire (2) hebben zich flink vermaakt voor de camera. Op Instagram deelt de 'Chateau Meiland'-ster een aantal zoete zwart-witfoto's waarop te zien is dat moeder en dochter de grootste lol hebben. Maar haar volgers valt wat anders op: want wat lijken ze toch op elkaar!

"Je hebt echt een mini-me"

Maxime deelt het resultaat van een middagje poseren met haar volgers op Instagram. De realityster plaats enkel een hartje bij de schattige kiekjes samen met haar dochtertje van bijna drie.

De zoete beelden vallen in de smaak bij haar volgers, die haar overspoelen met likes en reacties. Wat haar fans vooral leuk vinden om te zien is hoezeer het meisje op haar knappe mama lijkt. 'Je hebt echt een mini-me, wat een cutie', schrijft iemand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland in blinde paniek om potentieel coronapatiënt

Welke kenmerken Claire van haar moeder heeft en welke van haar vader, zullen we nooit weten. De vader van het meisje liet Maxime namelijk in de steek toen ze zwanger raakte. Hierover vertelde ze onlangs nog in Veronica Magazine: "Vanaf het eerste moment zei die jongen dat hij niet zat te wachten op een kind. Dus besloot ik het alleen te gaan doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadège sluit Meilandjes eindelijk weer in de armen

Daar zit de blondine zelf niet zo mee, maar ze had voor haar dochtertje graag gewild dat ze haar vader gekend had. "Ik heb nog wel steeds contact met zijn vader en zijn opa en oma. Die mensen zijn al op leeftijd en willen Claire zo graag een keer zien. Als ik in Nederland ben, ga ik bij ze langs, heb ik me voorgenomen." 

Naast dochtertje Claire heeft Maxime haar handen vol aan het chateau, want niet altijd alles loopt op rolletjes....

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!