Beeld © ANP

Thuiswerken in een huispak zit er voor Sylvie Meis niet in

12 mei 2020 20:59

Nu een groot deel van Nederland al een tijdje vanuit huis werkt, zullen de meeste de dag op hun allerbest gekleed doorkomen. Toch is er een iemand die zich niet laat verleiden tot een comfortabele joggingsbroek of huispak, laat staan tijdens een belangrijke meeting.

We hebben het natuurlijk over Sylvie Meis. De 42-jarige influencer laat op haar Instagram zien hoe zij de dagen thuiswerken doorkomt en zoals verwacht ziet ze er op en top uit. La Meis ziet er zeer zakelijk uit en deelt dan ook met haar volgers dat dit haar look is voor de Zoom-meetings van die dag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis in tranen na kritiek op Hoge Bomen

De foto’s kunnen rekenen op flink wat liefdevolle reacties. Zo smelten haar volgers bijna bij het zien van de kiekjes. “Mooi haar, mooi kapsel, mooie vrouw’, schrijft een. “Zo stijlvol’, klinkt weer een ander.

Met wie de online calls zijn geweest weten we natuurlijk niet, maar het zou zomaar eens met haar goede vriend Leco van Zadelhof zijn. Die laatste kwam onlangs nog voor haar op in RTL Boulevard toen bleek dat haar optreden bij Hoge Bomen alles behalve in de smaak viel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen brandt Sylvie Meis tot de grond af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!