Beeld © ANP

Dakota Johnson heeft leren leven met haar depressies

13 mei 2020 05:02

Dakota Johnson (30) heeft zich openlijk uitgelaten over haar depressies in een interview met de zomereditie van de Amerikaanse editie van het tijdschrift 'Marie Claire'. De actrice, dochter van acteur Don Johnson en actrice Melanie Griffith, gaf eerlijk toe al sinds haar veertiende met depressies te kampen. Dit meldt 'Page Six'.

"Ik heb al sinds mijn tienerjaren te maken met depressies. Hoewel dat erg heftig was, heb ik ermee leren omgaan dankzij professionele hulp. Toen leerde ik dat dit iets is waarmee ik soms weer te maken krijg. Maar het heeft me ook geleerd om dat juist mooi te vinden, omdat ik in dat soort periodes de wereld juist heel erg aanvoel", aldus Dakota.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Katy Perry kampt met depressie

Dakota's depressies hebben geen invloed op de relaties die ze met andere mensen heeft. "Ik denk dat ik best wel een complex persoon ben, maar ik ga en wil dat niet een probleem van een ander maken", zei de Fifty Shades Of Grey-actrice, waarmee ze met name doelde op haar vriend Chris Martin. Ze is inmiddels drie jaar samen met de Coldplay-zanger.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Antonio Banderas nog altijd speciale plek in hart Dakota Johnson

Of haar Fifty Shades Of Grey iets gemerkt heeft destijds is nog maar de vraag. WIj spraken hem afgelopen jaar over zijn wilde tijd in Amsterdam. Bekijk de video hieronder.

Denk je aan zelfmoord? Of maak je je zorgen om iemand met suïcidale gedachten? Neem dan contact op met de Zelfmoordpreventielijn: 0900-0113

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!