Beeld © ANP

Britt: 'Anne Frank had het veel moeilijker, zij had geen Netflix'

13 mei 2020 10:15

Britt Dekker vindt het helemaal niet lastig om zich te vermaken in deze gekke tijden: de presentatrice brengt zoveel mogelijk tijd door met haar paarden. Al dat gezeur over binnenblijven vindt ze dan ook grote onzin. "Anne Frank had het veel moeilijker. Zij moest de hele tijd stil zijn en had geen Netflix", aldus de 28-jarige in 'Veronica Magazine'.

"We redden het wel met z’n allen, een beetje series kijken en beeldbellen"

Britt haar dagen zijn momenteel gevuld met opnames van Zapplive Extra, dat ze twee keer in de week presenteert met  Klaas van Kruistum. De rest van haar dagen slijt ze in de manege, waar ze voorheen ook al bijna elke dag te vinden was. "Door alle drukte zijn die bezoekjes dan alleen vaak wat gehaaster dan ik zou willen, maar nu kan ik lekker lang de tijd nemen. Andere mensen blijven thuis, ik blijf in de stal. Mijn paarden zijn wat dat betreft echt mijn redding", aldus Britt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker presenteert kennisquiz en zo gaat die eruit zien

Dat veel mensen nu klagen over thuisblijven vindt ze onbegrijpelijk. Britt: "Je weet waarvoor je het doet, toch? Mensen moeten daar niet zo over zeuren (...) We redden het wel met z’n allen, een beetje series kijken en beeldbellen." Dat ze haar vrienden momenteel even niet ziet, dat is dan maar zo. Het enige waar ze zich zorgen om maakt is de gezondheid van haar moeder, die werkt op de IC. "Ze zit elke dag in het gebied met de meeste besmettingen. Daar maak ik me zorgen over, maar verder is het gewoon een beetje wat het is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker bekent kleur en biedt John de Mol haar excuses aan

Britt zit gelukkig niet alleen thuis, maar met haar vriendje. "Normaal is mijn vriend veel weg, maar nu is hij ook elke avond thuis. Dat is gezellig, want we hebben elke minuut dat we samen zijn lol", vertelt ze hierover. Tegenover RTL Boulevard vertelde ze eerder al over eventuele trouwplannen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!