Beeld © ANP

Ruud de Wild houdt er bijzondere rijgewoontes op na

13 mei 2020 16:50

Volgers van Olcay Gulsen (39) keken even vreemd op toen ze Ruud de Wild (51) achter het stuur zagen zitten in haar Instagram Stories. De radio-dj verscheen daar namelijk met blote benen. Terwijl het vandaag toch echt maar zo'n tien graden is.

"Vroeger ging ik zo naar school, dat moest van mijn ouders"

Olcay filmt ongegeneerd haar lief, terwijl Ruud volhoudt dat ze dit nooit zomaar online zou zetten. Hij noemt haar dan ook een 'schoft' als 'ie erachter komt dat dat allang gebeurd is. Ruud, die overigens wél een nette blazer draagt, vertelt een aantal posts verder dat er een logische verklaring is voor zijn frisse outfit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen in actie tegen huiselijk geweld ten tijde van corona

Volgens de radioman is het hartstikke acceptabel, zolang je voeten maar warm zijn. "Vroeger ging ik zo naar school, dat moest van mijn ouders", legt hij uit. Als Olcay afkeurend reageert, roept hij uit: "Wat nou gadver? Ik heb net gesport."

Olcay weet zichzelf er goed uit te redden. "Nee, je hebt hele sexy benen", zegt ze snel. "Maar dat je als kind met een korte broek naar school moest in de winter, dat is toch wel zielig."

Olcay en Ruud zijn weer helemaal in love nadat ze vorig jaar een korte pauze namen. Komt er wellicht ooit nog een liefdesbaby? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen geeft Ruud de Wild buitensporig duur cadeau

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!