Beeld © Videoland

Channah en Quentin openhartig over snelle tweede zwangerschap

13 mei 2020 16:22

Het zoontje van Channah en Quentin is nog geen zeven maanden oud, maar een tweede is alweer onderweg. In een nieuwe YouTube-video vertellen de aanstaande ouders over de huidige zwangerschap.

"Ik zag Tiger meteen voor me als grote broer"

Hoewel Quentin altijd zei geen kinderen te willen, wordt hij nu voor de derde keer vader. Samen met Channah, die hij kent van Ex on the Beach, kreeg hij vorig jaar zoontje Tiger en op Curaçao heeft hij nog een dochtertje. "Ik zag Tiger meteen voor me als grote broer", vertelt hij verheugd in de video.

Het koppel weet nog niet of het een jongetje of meisje wordt. Daar komen de twee tijdens een feestelijke gender reveal pas achter. Hoewel ze stiekem hopen op een meisje, lijkt het ze wel leuk als hun ventje een broertje heeft om mee te spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

Vanwege het coronavirus is Quentin nog niet mee geweest naar een echo, maar daar komt snel verandering in. Hoeveel weken de realityster precies gevorderd is, dat houden ze nog even geheim. "Voor mij stond er geen tweede op de planning. Maar ja, je kan beter gewoon doorpakken", doet Quentin in de video uit de doeken.

Channah denkt daar anders over: voor haar was dit een logische stap. "We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kun je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? (...) Straks is Tiger naar school en dan heb je net weer een beetje je leven terug." Dat het zó snel raak zou zijn, hadden ze echter niet verwacht. De aanstaande moeder durfde het nieuws dan ook niet meteen te vertellen, maar maakte het bekend via WhatsApp. "Jij dacht dat ik zou flippen, maar ik reageerde heel leuk", zegt Quentin. "Het idee vind ik nog steeds leuk, maar wat er allemaal bij komt kijken..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-verleidster Daniëlle opgenomen in ziekenhuis

De vorige zwangerschap van Channah en Quentin was ook al groot nieuws. Het koppel deed namelijk mee aan Temptation Island terwijl ze in verwachting waren. Het huidige seizoen van Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Temptation Gossip: 'Elke moet zichzelf niet de schuld geven'

06:51