Beeld © Linelle Deunk/KRO NCRV

Verovert deze jongen het hart van boerin Annemiek uit BzV?

13 mei 2020 16:46

De ware liefde zat er niet tussen voor Annemiek (25) in 'Boer zoekt Vrouw', maar ze zet haar zoektocht onverminderd door. De boerin vertelt in 'Dagblad van het Noorden' over haar date-avonturen na afloop van de serie.

"We hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten"

De romance van haar leven heeft ze nog niet gehad: Annemiek kreeg drie potentiële lovers op bezoek tijdens haar logeerweek in Boer zoekt Vrouw, maar de liefde bleef uit. Met Erik leek ze een goede klik te hebben, al moest hij ook het veld ruimen. "Ik heb nog nooit zo'n eenzame kerst gehad", verklaart Annemiek aan Dagblad van het Noorden. Toch lijkt er licht aan het einde van de liefdestunnel te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geven BzV-Annemiek en Erik hun liefde een tweede kans?

Annemiek krijgt namelijk het ene na het andere dateverzoek binnen sinds haar deelname. Eén daarvan was afkomstig van een jongen die met wat geluk haar prins op het witte paard zou kunnen zijn.

Het gaat om 'een jongen uit Groningen', met wie ze binnenkort afspreekt. "Een leuke vent om te zien, volgens de foto. Maar we hebben nu de coronacrisis, een lastige tijd om te daten. Dus moeten we nog even kijken hoe we dat gaan doen." Een stip op de horizon, dus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-einde heeft er 'flink ingehakt' bij Claudia de Breij

De vonken spatten dit jaar niet van het scherm bij Boer zoekt Vrouw. Volgens mediadeskundige Rob Goossens was het een 'rampseizoen' om die reden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!