Beeld © ANP

Birgit Schuurman deelt sexy kiekje met Katja uit de oude doos

13 mei 2020 17:39

Hoewel foto's uit de oude doos doorgaans op donderdag worden gedeeld, kan Birgit Schuurman (42) het niet laten om een dag eerder alvast een parel te posten op social media. Samen met zus Katja en hun vader Wim schittert ze op een 'sexy kiekje' van jaren terug.

"Toen mijn zus en ik dachten dat we 'sexy' moesten kijken terwijl we met onze vader a.k.a. Super Mario op de foto gingen..."

Birgits volgers waarderen de actie en noemen het een 'geweldige' foto. Zelf heeft ze er ook het één en ander over te zeggen. 'Toen mijn zus en ik dachten dat we 'sexy' moesten kijken terwijl we met onze vader a.k.a. Super Mario op de foto gingen', schrijft ze bij het plaatje. Ze sluit af met de mededeling dat haar vader het 'niet makkelijk heeft gehad' met hen als dochters.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het wordt Katja allemaal even te veel in Beter Laat Dan Nooit

Momenteel is Katja één van de vaste gezichten van Beter Laat Dan Nooit. De heren zijn allemaal 75+, maar vliegen nog als jonge goden de wereld over. En daardoor heeft Katja haar handen vol aan haar mannen, zoals je ziet in onderstaande video.

Katja Schuurman heeft handen vol aan heren Beter Laat Dan Nooit

01:16

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!