Beeld © Nick van Ormondt

Man bespiedt vriendin in aflevering Help, Mijn Man Is Klusser!

13 mei 2020 20:20

De herhaling van 'Help, Mijn Man Is Klusser!' van woensdagavond belooft weer een dolle rit te worden. John Williams gaat langs bij een wel heel extreem geval. Emmylou is niet alleen bij haar nieuwe liefde ingetrokken in een bouwval, maar wordt ook nog eens bespied door hem.

De voorwaarde was duidelijk: Emmylou wilde dat het huis in Lelystad klaar was vóór ze haar intrek nam. Dat Ruud al zeven jaar in een huis woont dat niet af is en waar de dekens voor de ramen hangen, moet hij weten. Maar zij wilde het niet. De belofte heeft hij nooit waar kunnen maken, maar dat is misschien nog niet eens het ergste aan deze aflevering. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams met mond vol tanden in Help Mijn Man Is Klusser

John Williams staat wel vaker perplex bij Help, Mijn Man Is Klusser!, maar deze keer heeft hij te maken met een heel extreem geval. Ruud houdt ervan om Emmylou in de gaten te houden als hij zelf van huis is. En dat doet 'ie middels de camera's die in huis hangen. "Als ik weg ben, vind ik het leuk om haar te zien. Niet wát ze doet, maar hoe ze het doet. Koffie drinken en zo."

Het bespieden gaat niet alleen ver, ook het feit dat Ruud liegt valt bij John niet in goede aarde. Zo beweert hij dat hij is uitgezonden naar Afghanistan, maar zodra de aap uit de mouw komt, blijkt het één groot leugen te zijn. "Als je m’n zusje was geweest, had ik gezegd ‘get the fuck out’", reageert John boos.

De aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser! wordt om 20.30 uur uitgezonden op RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!