Beeld © ANP

Kourtney Kardashian sneert naar fans na opmerkingen over lichaam

14 mei 2020 01:56

Het verplicht thuisblijven, vanwege het coronavirus, is ook aan Kourtney Kardashian (41) niet onopgemerkt voorbijgegaan. De realityster postte een kiekje van zichzelf op sociale media, gehuld in bikini, en kreeg daarop direct van vele volgers de vraag 'of ze misschien zwanger is van haar vierde kind'.

"Ik heb drie kinderen op de wereld gezet en zo ziet mijn lichaam er daarna uit"

"Zeker weten dat ze zwanger is!" schreef een van haar volgers. Hierop reageerde Kourtney: "Zo zie ik eruit met een paar kilootjes meer en eerlijk gezegd bevalt me dat wel. Ik heb drie kinderen op de wereld gezet en zo ziet mijn lichaam er daarna uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian krijgt glasharde kritiek van dochter North

Kourtney is niet de enige Kardashian die 'backlash' krijgt via sociale media. Ook haar zus Khloé zou volgens een aantal oplettende volgers zwanger zijn en wel van haar ex-vriend Tristan Thompson, met wie ze dochter True deelt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jameela Jamil heeft het gehad met Khloé Kardashian

"Ik ga echt over mijn nek van alles dat ik voorbij zie komen. Mensen denken van alles en nog wat over mij te weten, inclusief over mijn baarmoeder. Alle nare dingen die jullie over mij verspreiden zijn niets meer dan geruchten. Ik kan daar echt helemaal niets mee en weet je, zelfs als het waar zou zijn: dan is het mijn leven en niet het jouwe", aldus Khloé.

De Kardashian gaan regelmatig viral met hun posts op social media. Zo werd Kim vorige week nog betrapt op een photoshop-fail:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Blac Chyna bedreigde Rob Kardashian met pistool'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!