Robert De Niro: Trump is een idioot die niets om mensen geeft

14 mei 2020 03:13

DatRobert De Niro (76) bepaald geen fan is van de Amerikaanse president Donald Trump (73), heeft hij de afgelopen jaren niet onder stoelen of banken gestoken. En daar doet de meervoudig Oscarwinnaar nu nog een schepje bovenop, door in een interview met het BBC programma 'Newsnight' te verklaren 'dat Trump een grote fantast is en de boel oplicht'.

"Trump geeft geen bal om mensen. En de mensen om wie hij zegt te geven, zijn stemmers, daar kijkt hij juist ontzettend op neer"

De acteur gaf zijn ongezouten mening vanuit huis via zijn computer. De bedoeling was dat de acteur de gevolgen van het coronavirus in de Verenigde Staten moest duiden voor buitenlandse kijkers. Maar daar week hij al snel vanaf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert de Niro heeft officieel bevestigd dat hij gaat scheiden

"Trump geeft geen bal om mensen. En de mensen om wie hij zegt te geven, zijn stemmers, daar kijkt hij juist ontzettend op neer. Hun welzijn interesseert hem werkelijk helemaal niks. Die mensen zijn in de veronderstelling dat hij iets om ze geeft maar dat is absoluut niet zo", aldus de Hollywood-ster.

De acteur foeterde nog een poosje door en maakte de 45e president van de Verenigde Staten ondermeer uit voor leugenaar en oplichter. De Amerikaanse president doet wel vaker gekke uitspraken, maar dit keer ging het wel erg ver. Hij beweert dat het mogelijk zou zijn om het coronavirus te bestrijden door desinfectiemiddelen in te spuiten bij jezelf. Hij is overigens niet de enige Amerikaanse ster die bizarre ideeën heeft over de bestrijding tegen het virus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Robert De Niro steekt afgunst Trump niet onder stoelen of banken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!