Beeld © Facebook Nadège

Nadège krijgt Chateau Meiland toch niet cadeau: fan-actie flopt

14 mei 2020 11:04

Terwijl Maxime Meiland niet kan wachten de deuren van Chateau Marillaux voorgoed achter zich dicht te trekken, valt het vertrek van de familie één iemand in het bijzonder enorm zwaar: huishoudster Nadège. Om haar op te vrolijken kwamen fans van het programma in actie om geld op te halen om haar het kasteel cadeau te doen. Ook die droom spat nu echter uiteen.

Anderhalf miljoen euro was er nodig voor het chateau, maar daar kwamen de fans bij lange na niet in de buurt. De inzamelingsactie loopt inmiddels twee weken, maar tot nu toe is er pas 2500 euro opgehaald. Zo weet De Telegraaf.

Aanvankelijk was het plan van Meiland-fan Astrid dat elke kijker één euro zou doneren. Aangezien het programma elke week meer dan een miljoen kijkers weet te trekken, leek dat een haalbaar idee. Maar haar actie blijkt niet goed doordacht: op de vraag hoe het fiscaal allemaal geregeld zou worden en hoe Nadège straks in het eentje het optrekje moet onderhouden, heeft ze geen antwoord, meldt de krant.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nadège sluit Meilandjes eindelijk weer in de armen

Maar er is een klein lichtpuntje: Astrid had er rekening mee gehouden dat het eventueel niet zou lukken en in dat geval kan het geld worden gebruikt voor een nieuwe appartement voor Nadège. "Dit doet zij eigenlijk liever, want ze vindt een eventuele aankoop van het chateau erg spannend en ziet op tegen het onderhoud", schreef Astrid in haar oproep op Facebook.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Chateau Meiland-fans willen Nadège kasteel schenken

De Meilandjes hebben het ondertussen zwaar vanwege het coronavirus. Het chateau moest alle boekingen annuleren, waarna het er eventjes op leek dat ze financieel in zwaar weer zaten. Hoe pakken ze dat aan?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!