Temptations Zach en Simone betrokken bij ernstig ongeluk

15 mei 2020 09:11

Ze waren nog niet terug van een romantische vakantie in Dubai, of Zach en Simone vlogen naar Thailand voor de opnames van 'Temptation Island'. Ondanks hun geslaagde vakantie samen had 'Mr. Mallorca' niet lang nodig om op de eerste de beste verleidster te duiken. Maar alles wijst erop dat Simone hem vergeven heeft: het koppel was afgelopen februari namelijk nog betrokken bij een auto-ongeluk.

"Als je gewoon normaal kan autorijden, dan slaat je auto niet een paar keer over de kop toch?"

Die roddel gaat al een tijdje rond, maar in Temptation Gossip bevestigt verleidster Romee nu het verhaal. "Bijna dood is een beetje overdreven, maar ik heb foto’s gezien en dat zag er wel echt fucked up uit", vertelt ze. Hoe het is gebeurd weet ze niet, maar de blondine denkt dat het iets met Zachs rijstijl te maken heeft. "Als je gewoon normaal kan autorijden, dan slaat je auto niet een paar keer over de kop toch?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

Simone en Zach kwamen gelukkig met de schrik vrij, maar moesten wel even in het ziekenhuis blijven. Bekijk de beelden van het ongeluk in de video hierboven.

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!