Beeld © ANP

Gerard Cox trof na tv-opnames hond dood aan in mandje

14 mei 2020 15:34

De 80-jarige acteur kreeg na de opnames van ‘Beter Laat Dan Nooit’ een flinke klap in zijn gezicht. Gerard werd namelijk niet met veel enthousiasme onthaald door zijn trouwe viervoeter, maar kwam tot de ontdekking dat het beestje dood in zijn mandje lag, zo vertelt hij aan het ‘AD’.

Na een lange en vermoeiende reis voor het programma Beter Laat Dan Nooit was het vooruitzicht van rustig thuiskomen en neerploffen op de bank erg fijn. Toch liep het voor Gerard anders. Hij moest namelijk meteen na aankomst afscheid nemen van zijn hondje. “Mijn vorige hond is onlangs overleden. Ik kwam terug van de opnames in het buitenland en toen ik thuiskwam lag hij dood in het mandje”, zo vertelt Gerard.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Gerard Cox beleeft emotioneel moment met zwangere Katja

Overigens heeft de acteur inmiddels al een nieuwe viervoeter aan zijn zijde. “Ik heb inmiddels een nieuwe hond die veel tijd vergt.” Verder laat de acteur weten dat ook hij met veel afzeggingen te maken heeft momenteel. "Ik zou een film met Joke Bruijs maken in Spanje, maar dat gaat waarschijnlijk niet door." Maar erg spijtig vindt Gerard het niet, hij heeft naar eigen zeggen wel genoeg gewerkt. "Maar dan komt er toch altijd iets interessants voorbij dat de moeite waard is." Zoals Beter Laat Dan Nooit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het wordt Katja allemaal even te veel in Beter Laat Dan Nooit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!