Beeld © ANP

Sabia Boulahrouz gaat weer als vrijgezel door het leven

14 mei 2020 15:16

Het zit Sabia Boulahrouz niet mee. Even zag het er naar uit dat zij en horeca-ondernemer Iman Saber Gorgan in elkaar de ware hadden gevonden, maar niets is minder waar. Wat begon met een hartstochtelijke lapdance, eindigt in een hartverscheurende break-up, zo onthult ze in ‘Bild’.

"In dit geval was dit niet het passende dekseltje"

Volgens Sabia verschillen zij en Iman te veel van elkaar. “We hadden een andere kijk op het leven. Naarmate de tijd verstreek, werd dat steeds duidelijker.” Toch geeft ze de liefde niet op. “Op elk potje past een dekseltje. In dit geval was dit niet het passende dekseltje.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sabia Boulahrouz uit de kleren voor Duitse Playboy

Volgens Sabia is er geen sprake van ruzie tussen haar en Iman: “We zijn op een goede manier uit elkaar gegaan en ik wens hem het beste. Ik ben erg gelukkig. Ik geniet van mijn vrijheid en van de tijd die ik met mijn kinderen spendeer.”

Sabia en Iman werden in april vorig jaar voor het eerst samen gespot. De twee zaten toen in een restaurant, maar van eten was er niet bepaald sprake: Sabia gaf haar toenmalige liefde namelijk een lapdance, die vervolgens het nieuws haalde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Dochter Sabia Boulahrouz met wapen op social media

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!