Beeld © ANP

Leontine Borsato brengt ode aan lievelingsman

15 mei 2020 09:47

Leontine Borsato viert vandaag een wel heel bijzonder feestje, want een van de belangrijkste mannen in haar leven is weer een jaartje ouder geworden. Niemand minder dan Leco van Zadelhoff is namelijk jarig en dat wordt niet vergeten.

"Wat missen we elkaar, wat mis ik jou"

Leontine staat op haar Instagram stil bij de verjaardag van goede vriend Leco van Zadelhoff. De stylist van de sterren is namelijk 52 jaar geworden en Leontine heeft alleen maar lovende woorden voor haar lievelingsman. ‘Lieve mooie bijzondere vriend’, begint ze haar bericht bij een reeks foto’s.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leco van Zadelhoff koestert vriendschap met Leontine

Leco moet door de coronacrisis zijn verjaardag alleen vieren, ‘en dat is iets wat zó niet bij jou past’, vervolgt Leontine. ‘Wat missen we elkaar, wat mis ik jou. Ik hou van jou en hoop je snel een verjaardag knuffel te mogen geven.’

Leontine is niet de enige die de heugelijke dag viert. Ook Chantal Janzen viert uitgebreid zijn verjaardag. ‘We hebben privé al veel beleefd samen, en met het songfestival gaat er weer een mooie werk-herinnering bij komen. Hoewel er niemand anders in mijn leven is die al zo vaak heeft gedreigd met het knippen van een veel te korte pony als we weer eens midden in een discussie zitten. Je bent de liefste’.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Corona gooit roet in botox, maar Leco heeft dé tip

Leco is natuurlijk dé stylist van de sterren en heeft in RTL Boulevard menig beauty-tip gegeven tijdens deze corona-crisis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!