Beeld © ANP

Anouk neemt drastisch besluit

15 mei 2020 11:33

Waar menig ouder stond te juichen dat hun kinderen weer naar school mochten, geldt dat niet voor Anouk. De 45-jarige zangeres deelt op haar Instagram dat ze een ingrijpende beslissing heeft genomen.

"Ik probeer zo min mogelijk risico te nemen"

Anouk wist haar volgers tijdens haar noodgedwongen lange verblijf in Marrakesh bijna dagelijks te verblijden met nieuwe nummers. Nu ze weer veilig en wel thuis is, schiet het schrijven van nieuwe liedjes er een beetje in. Dat heeft naar eigen zeggen vooral te maken met haar kinderen. ‘Het is alweer een tijdje geleden, bijna drie weken. Ik heb geen nieuwe nummers kunnen schrijven sinds ik thuis ben. Dat is bijna onmogelijk met alle kinderen thuis. Ik ben een van die ouders die haar kinderen in huis houdt’, zo vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk doet boekje open over deelname Dream School

Ze vertelt dat ze bang is dat haar kinderen toch iets oplopen: 'Ik weet dat dat sowieso kan natuurlijk, maar ik probeer zo min mogelijk risico te nemen.’ Ze trakteert haar volgers daarna toch weer op een bijzonder lied, maar dit keer zijn het bestaande nummers. ‘Als ik een album schrijf, dan zijn er altijd een of twee nummers die er het meest uitspringen. Misschien is dit een mooie gelegenheid om juist die nummers te laten horen.’

Ze brengt het nummer 'Pretending as Always' ten gehore en kan rekenen op veel liefdevolle reacties. ‘Kippenvel en prachtig’ en ‘Elke keer raak je mij weer’, zijn enkele van de vele reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Anouk verrast vriend met thuiskomst uit Marokko

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!