Beeld © ANP

Lars Veldwijk onthult reden van breuk met Monica Geuze

15 mei 2020 13:02

Er ging een grote schok door de realitywereld toen Monica Geuze (25) en Lars Veldwijk (28) hun relatie verbraken. Lange tijd bleef onduidelijk waarom het droomkoppel er de brui aan gaf. Nu komt de aap uit de mouw en wordt duidelijk wat tot de veelbesproken breuk leidde.

"Ik had dit eerder willen doen"

De genadeslag van de relatie werd waarschijnlijk veroorzaakt door zijn transfer naar de andere kant van de wereld, zo laat Lars doorschemeren in een interview met Club Hub. Hij onthult dat hij bij zijn huidige club Jeonbuk Hyundai Motors Football Club een bedrag verdient dat je in Nederland alleen bij een topclub bijgeschreven krijgt. Reden genoeg om zijn koffers te pakken en naar Zuid-Korea te vertrekken.

"Ik hou van avontuur en ik wilde graag de wereld zien", legt Lars uit. "Ik heb een heel goed contract en ik mag zeker niet klagen. Ik had het op zich eerder willen doen." Daarmee doelt hij dat de focus nu volledig op voetbal ligt, terwijl dat in Nederland 'wel anders is geweest'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze slijt dagen in quarantaine met nieuwe vriend

De voetballer kiest er bewust voor om nu als vrijgezel door het leven te gaan. Monica heeft in haar nieuwe vriend Robbert wel weer de liefde gevonden. Hij is zelfs te zien in haar reallifesoap Like Monica, waarover ze hieronder meer vertelt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!