Beeld © ANP

Roy Donders geeft liefde nieuwe kans in datingprogramma

18 mei 2020 04:48

Als fan van datingshow 'Lang Leve De Liefde' besloot Roy Donders (29) zich op te geven voor het SBS6-programma. Zijn ontmoeting met Brijan, die deze week te zien is in de show, was de eerste blind date van de stylist ooit, zo vertelt hij maandag in 'De Telegraaf.'

"In het dagelijks leven ben ik nooit op zoek naar een liefde"

"Ik volg het programma al vanaf het begin. Al eerder speelde door mijn hoofd: ’Dit is echt wat voor mij’", aldus de 29-jarige. "In het dagelijks leven ben ik nooit op zoek naar een liefde via sociale media of op welke andere manier dan ook. Als bekend gezicht weet je nooit of het om mijn persoon gaat of om mijn bekendheid. Lang Leve De Liefde is voor mij dus echt wel de manier om te daten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roy Donders wilde dat hij de tijd kon terugdraaien

De 'Stylist van het Zuiden' laat nog niet los of Brijan een blijvertje is gebleken, maar Roy zegt wel dat hij in het programma een hele andere kant van zichzelf heeft laten zien. "Ik was er verbaasd over wat ik allemaal los heb gelaten over mijn privéleven. Normaal ben ik nooit heel open over relaties, gevoelens of hoe ik daarin sta. Niet dat ik het wegstop, maar ik vind dat wel privé. Zeker op televisie. Maar als je iemand wilt leren kennen, dan moet je daar heel open over zijn. En dat was ik."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!