Beeld © Instagram @mrskeizer

Simon Keizer roert vrouw Annemarie tot tranen

18 mei 2020 14:52

De wereldreis van Simon Keizer (36) en zijn vrouw kende vele hoogtepunten, blijkt wel uit de vlogs die ze maken over het avontuur. Maar emotioneel was het ook, vooral op de 35ste verjaardag van Annemarie.

"Ik moet nu al huilen"

Simon, Annemarie en hun dochter Kiki vlogen van hot naar her tijdens hun wereldreis. De trip die ze hebben afgelegd, waarbij ze onder meer Kaapstad, Singapore en Tokio aandeden, legden ze vast voor hun YouTube-serie. De toer over de planeet werd vroegtijdig afgekapt door het coronavirus, maar ze wisten Australië nog te bereiken. Annemarie mocht bij aankomst in Mornington maar liefst 35 kaarsjes uitblazen. Een emotioneel moment voor haar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer viert huwelijksjubileum met prachtige trouwfoto

De tranen beginnen al te vloeien wanneer Annemarie een kaart overhandigd krijgt die geschreven is door haar ouders. Het voorlezen lukt haar nauwelijks door de vochtige oogjes. "Dit is niet erg, hè?", verzekert Simon haar. Het tranendal blijft doorgaan wanneer de zanger een brief geeft waarop hij de 35 redenen oprakelt waarom hij zoveel van haar houdt. "Ik moet nu al huilen", reageert Annemarie gelijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon Keizer stuitte in Japan op allerlei problemen

Alles zien over de mini-serie van Simon en Annemarie? Ze vertellen erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!