Beeld © ANP

Linda de Mol heeft strijken weer opgepakt door coronacrisis

18 mei 2020 17:57

De coronacrisis zorgt er nog altijd voor dat ook de bekendste televisiepresentatrice van ons land thuiszit. Linda de Mol (55) brengt haar uurtjes nog veelvuldig thuis door. In het editorial van de nieuwste 'LINDA.' schrijft ze over hoe zij deze tijd doormaakt.

"Ik geef eerlijk toe dat ik dat heel lang niet zélf gedaan heb"

Linda heeft het editorial geschreven rond Pasen, toen dus nog niet bekend was hoe we er vandaag de dag voor zouden staan. Ze vraagt zich allerlei dingen af. Hoe is het bijvoorbeeld met de horeca, maar ook met Mark Rutte? Houdt hij het nog een beetje vol.

Al snel wordt het wat persoonlijker en vertelt Linda hoe zij de coronacrisis doorstaat. Zo is ze de overhemden van haar partner Jeroen weer gaan strijken. 'Ik geef eerlijk toe dat ik dat heel lang niet zélf gedaan heb', schrijft ze. Tijdens het strijken beseft ze zich dan hoe veel ze van hem houdt. 'Nog geen dag gedacht: kan die man effe weg?'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Linda de Mol door coronacrisis niet op cover LINDA.

Ook heeft Linda meer tijd om te wandelen met haar hond en kookt ze extra gezond. 'Ik stop er zo veel liefde in dat ik denk dat mijn kinderen dat moeten proeven, als ik hun zelfgemaakte bakjes pesto en granola meegeef', schrijft Linda. En Linda komt tot het besef dat ze bellen eigenlijk veel persoonlijker vind dan korte appjes met emoticons. Dat komt doordat ze weer meer belt met vriendinnen.

Ze lijkt bovendien te genieten van de saamhorigheid die is ontstaan door de coronacrisis en Linda hoopt vurig dat als het coronavirus eindelijk is verdwenen, dat die saamhorigheid dan wél overeind blijft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!