Beeld © Getty Images

Huwelijk Megan Fox met 90210-acteur is voorbij

19 mei 2020 01:28

Het huwelijk van Megan Fox en Brian Austin Green is na tien jaar op de klippen gelopen. Dat bevestigt de 'Beverly Hills, 90210'-acteur in zijn podcast.

"Ik zal altijd van haar blijven houden"

Er gingen al een tijdje geruchten dat de twee uit elkaar waren. Beiden werden gespot zonder hun trouwring en Megan werd een paar keer gefotografeerd met rapper Machine Gun Kelly. Brian laat weten dat de twee ondanks hun breuk nog op goede voet staan. "Ik zal altijd van haar blijven houden, en ik weet dat zij altijd van mij zal houden. We hebben samen een gezin opgebouwd, en dat is heel cool en heel speciaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoontje Megan Fox draagt soms jurken naar school

Over de vermeende affaire van zijn vrouw met Machine Gun Kelly, die eigenlijk Colson Baker heet, zegt hij: "Ze heeft een vent leren kennen, Colson. Ik heb hem nog nooit ontmoet. Megan en ik hebben het over hem gehad. Ze zijn op dit moment alleen goede vrienden. Ik vertrouw haar in haar keuzes, daar is ze altijd goed in. Ik wil niet dat mensen denken dat zij en hij de slechteriken zijn en dat ik een slachtoffer ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Megan Fox: 'Kinderen zijn mijn redding geweest'

Megan en Brian kondigden in 2015 ook al hun scheiding aan. Die plannen zetten ze opzij toen de actrice zwanger bleek van hun derde kind. De twee zijn ouders van zoons Noah (7), Bodhi (6) en Journey (3). Brian heeft ook een 18-jarige zoon, Kassius, uit zijn relatie met actrice Vanessa Marcil.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!