Beeld © Instagram @andrehazes

André Hazes laat alcohol staan en volgt loodzwaar sportschema

19 mei 2020 12:57

Waar hij gisteren nog bekende 'zwarte gaten' te hebben door zijn alcoholgebruik, meldt André Hazes (26) nu een compleet ander mens te zijn. De zanger vertelt aan 'Algemeen Dagblad' dat hij al drie maanden de biertjes, baco's en wijntjes in de koelkast heeft laten staan.

"Ik wil de beste vader zijn die er bestaat"

André oogstte veel lof met zijn deelname aan het Vlaamse programma Liefde voor Muziek, maar kan zich delen van het avontuur niet herinneren omdat hij teveel had gedronken. Daarom gooit hij het nu over een andere boeg. "Hoe ik nu voor de dag kom, is inderdaad een groot verschil met hoe ik er toen uitzag. Ik voel me ook beter, zelfs fitter dan ooit", legt hij uit. "Ik ben tegenwoordig de eerste van het gezin die 's ochtends opstaat. Dat is ooit anders geweest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes heeft drankgaten in zijn geheugen

Door het coronavirus is hij veel meer thuis en kan hij zich beter focussen. "Ik wil de beste vader zijn die er bestaat", aldus André. "En ik wil het beste uit mezelf halen." Die 'andere levensstijl' houdt in dat hij nu minder gehaast, minder vaak onderweg is en niet meer 's nachts leeft. "Voor het eerst in mijn leven heb ik tijd voor regelmaat." Volgens de zanger heeft hij 'een knop omgezet.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes lijkt breder dan ooit tevoren

Zijn nieuwe project is dan ook zijn lichaam. "Ik volg nu een schema zoals bodybuilders doen", verklaart André. En dat betekent heel gezond eten, veel sporten en géén alcohol. Zo gespierd als een echte bodybuilder wil hij echter niet worden. "Wel neem ik deze levensstijl mee naar de toekomst. Ik hou het nu zeker nog veertig of vijftig jaar vol." Ook is hij weer samen met Monique, met wie hij zoontje André kreeg. In de video hieronder vertelt hij over hun hernieuwde liefde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!