Beeld © ANP

Nicolette Kluijver laat zich kort kapsel aanmeten

19 mei 2020 12:40

De lange blonde lokken van Nicolette Kluijver (35) zijn verleden tijd. De 'Expeditie Robinson'-presentatrice heeft meteen haar kans gegrepen toen de coronamaatregelen werden versoepeld en zich een nieuwe coupe laten aanmeten. Dat is te zien op haar Instagram-pagina.

"Kort, hè?" 

"Wat vinden jullie ervan?", vraagt Nicolette aan haar volgers op Instagram. "Kort, hè?" Het pittige kapsel van de presentatrice is een groot verschil met wat we van haar gewend zijn. Zelf is ze er behoorlijk blij mee: 'Short hair, don't care', laat ze weten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zelf tanden bleken loopt uit op ravage voor Nicolette Kluijver

Nicolettes volgers zijn ook behoorlijk enthousiast. 'Leuk, lekker pittig', schrijft één fan. 'Staat je goed, hoor', vindt een ander. 'Niks meer aan doen, zou ik zeggen', aldus een derde. 'Wat ben je toch een mooie vrouw', 'Supermooi' en 'Hartstikke tof' klinkt het verder in de reacties.

Het is nog maar de vraag over Nicolettes geliefde huisdieren haar nog wel herkennen met haar nieuwe look. Kort geleden was de presentatrice nog naar Sri Lanka om geadopteerde olifantjes te ontmoeten. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!