Beeld © YouTube: @monicageuze

Monica Geuze neemt definitief afscheid van Lars Veldwijk

19 mei 2020 15:58

Monica Geuze heeft een drastisch besluit genomen. De 25-jarige influencer lijkt namelijk definitief afscheid te hebben genomen van haar ex-vriend Lars Veldwijk (28), zo toont ze in haar nieuwste vlog.

In de betreffende video is te zien dat Monica wederom een afspraak heeft om meerdere tatoeages te laten verwijderen. De YouTube-ster heeft onder meer in haar nek het woord Joy getatoeëerd; dat liet ze in 2018 zetten in het programma Tattoo Trippers. Hiervoor vertrok ze samen met presentator Kay Nambiar naar Tokio om daar de beste tattoo-artist te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze openhartig over enge ervaring met stalker

In haar vlog is te zien hoe haar nek eerst goed gekoeld wordt en daarna gelaserd. Maar wat ze níet laat zien is dat ze nog een belangrijke tatoeage weg laat halen. Aan het einde van de behandeling zit er niet alleen een verbandje over de tatoeage in haar nek zit, maar ook op haar vinger. En laat daar nou net een couple tattoo hebben geprijkt, die ze in september 2018 met Lars heeft laten zetten. Het lijkt er dus sterk op dat dat plaatje weggehaald is.

Hoewel ze er in de vlog niks over zegt, heeft ze in februari al in een video laten weten dat ze het woord Joy en de tattoo op haar vinger weg wil hebben. Ze is destijds ook al voor een eerste behandeling langsgegaan, maar hoogstwaarschijnlijk zorgde het uitbreken van de coronacrisis voor uitstel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars Veldwijk onthult reden van breuk met Monica Geuze

Monica en Lars kondigden in november 2019 aan dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Lars vertrok vervolgens naar Zuid-Korea om daar te voetballen, terwijl Monica samen met dochtertje Zara-Lizzy achterbleef in Nederland. De twee hadden daarna een tijd geen contact, maar inmiddels lijkt het weer koek en ei te zijn tussen de twee.

Lars dook ook op in de Videoland-serie Like Monica. Die reeks gaf een uniek inkijkje in haar leven en ze vertelde er onlangs alles over in RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videoland-realityserie Monica Geuze binnenkort weer hervat

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!