Beeld © ANP

Olcay Gulsen is klaar voor de zomer: 7 kilo kwijt

19 mei 2020 16:47

Veel mensen vinden het lastig om in thuisquarantaine de lekkere versnaperingen te laten staan. Dat geldt niet voor Olcay Gulsen (39). Zij is helemaal klaar voor de zomer. Maar is de zomer ook klaar voor Olcay?

"Kom maar op met die zomer"

Het is namelijk nog maar de vraag of ze haar lichaam wel kan showen vanwege het coronavirus. Toch heeft ze er vertrouwen in: 'Kom maar op met die zomer', schrijft de presentatrice bij een foto waarop ze alvast het resultaat van haar harde werk deelt. Ze poseert in een strakke zwarte jurk, waar ze bij schrijft dat ze zeven kilo is afgevallen. Het is Olcay dus goed gelukt om de chips, taart en chocola te laten staan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Olcay Gulsen in actie tegen huiselijk geweld ten tijde van corona

Olcay ontvangt positieve reacties onder het kiekje. Sommige vinden dat ze er 'nog beter uitziet'. Anderen vinden het gewichtsverlies haar goed staan, maar niet nodig. 'Je was al prachtig hoe je was', reageert iemand.

Onlangs kwam een docuserie, gemaakt door Olcay, op televisie. Die ging over huiselijk geweld, waar Olcay zelf ook slachtoffer van is geweest. In de video hieronder vertelt ze daar openhartig over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!