Beeld © ANP

Bassie en Adriaan zoeken hun allergrootste fan

20 mei 2020 09:00

Bassie en Adriaan gaan op zaterdagavond 30 mei op zoek naar hun grootste fan. Tijdens een onlinepubquiz op het YouTube-kanaal van het tweetal wordt aan de hand van negentig vragen bepaald wie zich de grootste kenner van het televisieduo mag noemen. Deelname is gratis en kan zowel individueel als in teamverband.

De broers Frans en Peter van Reijen, bekend van de populaire YouTube-serie Simsala Saartje, presenteren de quiz, die om 19.30 uur van start gaat. Rond die tijd verschijnt er op de website van Bassie en Adriaan een formulier met vragen en antwoorden die deelnemers kunnen gebruiken. De winnaar ontvangt een prijzenpakket met unieke Bassie & Adriaan-goodies én een oorkonde.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Bassie en Adriaan willen meewerken aan Siegried & Roy-film

Tijdens de vragen passeert een schat aan uniek Bassie & Adriaan-materiaal de revue. De beelden zijn samengesteld door de officiële archivaris van alle materialen van de clown en de acrobaat. Ook Robin de robot zal zijn opwachting maken.

De populariteit van het inmiddels bejaarde duo is nog altijd onverminderd hoog. Hun vroegere avonturen vinden gretig aftrek via hun eigen YouTube-kanaal; sinds het begin van de corona-lockdown worden de oude afleveringen dagelijks honderdduizenden keren bekeken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!