Roy Donders Beeld © ANP

Roy Donders: 'Wil geen vriend die beter wordt van mij'

20 mei 2020 10:43

Het is voor Roy Donders (29) niet makkelijk om de liefde te vinden. Onder meer om die reden doet hij mee aan de SBS-datingshow 'Lang Leve de Liefde', waarin hij vertelt wat hij in een man zoekt.

"Doet iemand het om mee over de rode loper te kunnen?"

Roy had jarenlang een relatie met Marvin, maar dat liep uiteindelijk toch stuk. Nu probeert hij het dus via de televisie. Zijn date in het programma vraagt hem of hij het erg zou vinden als iemand weinig verdient. Daar heeft Roy zijn woordje wel op. "Ik hoef niemand die beter wordt van mij, maar ik hoef ook niet iemand waar ik beter van word", zegt hij.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Roy Donders geeft liefde nieuwe kans in datingprogramma

Wel is Roy soms bang dat iemand uit is op succes, via hem. "Ik heb het al een paar keer meegemaakt", zegt Roy, die daarmee lijkt te verwijzen naar zijn ex Marvin. "Doet iemand het om mee over de rode loper te kunnen of doet iemand het omdat 'ie mij zo leuk vindt?", zegt Roy. Het is een worsteling voor de stylist. En daarom doet Roy ook mee aan deze datingshow. "Want iemand die hierheen komt, komt hier voor de liefde."

Roy is het laatste jaar weer wat meer op televisie te zien. Maar keert hij terug met een eigen realitysoap? Daar vertelt Roy in onderstaande video meer over.

Keert Roy Donders terug op de buis met eigen realitysoap?

08:06

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag te zien op SBS6.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!