Sylvie Meis Beeld © ANP

Moeten we binnenkort afscheid nemen van La Meis?

20 mei 2020 12:39

Wie heel goed luistert kan in de verte al de huwelijksklokken horen luiden. Hoewel het sprookjeshuwelijk tussen Sylvie Meis en kunstenaar Niclas Castello nog even op zich laat wachten, hebben de twee die tijd ook nog wel nodig. Er is namelijk gesteggel om de huwelijkse voorwaarden en dan met name de mogelijk nieuwe achternaam van La Meis staat nog ter discussie.

"Ik heb hard genoeg gewerkt en gestreden om als 42-jarige vrouw op dit punt te zijn"

Sylvie heeft in de podcast Mit Den Waffeln Einer Frau een boekje opengedaan over deze netilige kwestie. La Meis is echter heel duidelijk en zal nooit en te nimmer opnieuw haar achternaam laten veranderen. “Hij weet ook dat ik een carrière heb opgebouwd en Sylvie Meis ben. En dat begrijpt hij ook.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis en verloofde zetten gigantische stap in relatie

La Meis blijft dan ook voet bij stuk houden. “Ik wil dat ook niet. Ik heb hard genoeg gewerkt en gestreden om als 42-jarige vrouw op dit punt te zijn. En niet om mijn naam weer ter veranderen. Nooit.” Volgens Sylvie is haar achternaam veel meer dan dat. Het is tegenwoordig zelfs een merknaam.

In 2005 trouwde Sylvie met Rafael van der Vaart en destijds besloot ze wel zijn achternaam aan te nemen. Maar in het volgende trouwboekje zullen twee namen prijken; Niclas Castello en Sylvie Meis. Wanneer de twee daadwerkelijk in het huwelijksbootje stappen is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis 'reageert' op claim dat ze enkel op rijke mannen valt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!