Beeld © ANP

Jim Bakkum deelt opmerkelijke foto met ex-vriendin Gaby Blaaser

21 mei 2020 12:30

Gaby Blaaser is momenteel druk bezig met haar zoektocht naar de liefde in ‘De Bachelorette’, maar het zou heel goed kunnen dat ze haar droomman allang heeft laten lopen. Niemand minder dan Jim Bakkum was ooit haar vriend en hij lijkt met weemoed terug te denken aan die dagen.

"Gaby, je had goud in handen destijds"

Jim deelt op zijn Instagram een foto uit de oude doos met een subtiele boodschap. Hierop is te zien hoe hij en Gaby, met wie hij van 2003 tot 2006 een relatie had, hand in hand op de rode loper van de TMF Awards staan. Die foto werd gemaakt in 2005. ‘Ik werd getagd in deze foto en er werd mij mij ineens iets heel duidelijk’, schrijft Jim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser gelijk naar nagelsalon toen het weer mocht

‘Gaby, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft’, vervolgt Jim. Hij besluit het bericht met de hashtag ‘stijl is niet te koop’, en dat is een ding wat zeker is. Met de tekst lijkt Jim te knipogen naar zijn - laten we zeggen nogal uit de mode geraakte - kledingkeuze. De foto kan rekenen op flink wat hilariteit bij zijn volgers.

Onder anderen Bas Smit, de man van Nicolette van Dam, kan zijn commentaar niet voor zich houden. ‘Je styliste moet je echt straffen hiervoor, hoor’. Jims schokkende antwoord: ‘Jij denkt dat een styliste dit had gedaan?’

Gaby kan de foto wel waarderen en schrijft: ‘Kijk ons shinen’. Jim is inmiddels al enkele jaren dolgelukkig met zijn lieftallige vrouw Bettina Holwerda. Samen hebben zij drie kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser toont haar 'echte' kant in The Bachelorette

En Gaby, die is nu natuurlijk druk bezig met de zoektocht naar de ware liefde. Ze vertelde er onlangs alles over bij RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!