Famke Louise: 'Ik ben weer aan het daten'

21 mei 2020 13:03

Famke Louise lijkt weer van de markt te zijn. Aan RTL Boulevard onthult de 21-jarige zangeres dat ze momenteel weer druk aan het daten is.

"Ik ben wel met iemand aan het daten"

Famke Louise hoeft niet in haar eentje de coronacrisis te doorstaan. De zangeres is namelijk weer gelukkig in de liefde, zo vertelt ze aan RTL Boulevard. Famke maakte in april 2019 bekend dat zij en rapper Ronnie Flex een punt achter hun relatie hadden gezet, en sindsdien deelde ze niet veel over haar liefdesleven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise laat zich van een bijzonder kwetsbare kant zien

“Ik ben wel met iemand aan het daten”, vertelt een glunderende Famke. “Maar het is nog niet heel serieus." Veel wil ze er verder niet over kwijt en wie de gelukkige in kwestie is, houdt ze ook liever voor zich. Famke heeft de afgelopen periode flink de tijd genomen om aan zichzelf én nieuwe muziek te werken.

RTL Boulevard sprak Famke exclusief onder meer over haar nieuwe single Jouw Moment. Vanavond geeft ze in RTL Boulevard alvast een voorproefje én vertelt ze openhartig waar ze de afgelopen tijd mee bezig is geweest. RTL Boulevard is er om 18:35 uur op RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise verwijdert alles van Instagram om bijzondere reden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!