Beeld © ANP

Actrice Lori Loughlin is leven kwijt door studiefraudezaak

22 mei 2020 02:29

Het bekennen van schuld in de omvangrijke Amerikaanse studiefraudezaak is volgens vrienden van Lori Loughlin 'een regelrechte ramp' voor haar geweest. De voormalig 'Full House'-actrice zal hier de rest van haar leven last van ondervinden, denken zij. Dit meldt 'Page Six.'

"Lori is een jaar lang door een hel gegaan"

"Lori is een jaar lang door een hel gegaan. Het heeft haar bijna letterlijk opgegeten. Ze is een ontzettend lief persoon en eigenlijk heeft ze haar straf de afgelopen maanden al ondergaan, toen ze publiekelijk aan de schandpaal werd genageld. Lori heeft zoveel stress moeten doorstaan, dat het haar af en toe echt even teveel werd," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lori Loughlin en man bekennen alsnog schuld

"Het was wel beter geweest als ze meteen schuld hadden bekend, in plaats van nu. Dat had haar en echtgenoot Mossimo, maar ook hun juridische team, veel tijd en geld gescheeld. Bovendien was ze er dan nu allang vanaf geweest. Maar waarschijnlijk heeft de corona pandemie hen aan het denken gezet en wilden Lori en haar man er voor eens en altijd vanaf zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bewijsmateriaal tegen Lori Loughlin vrijgegeven

Lori is akkoord gegaan met een celstraf van twee maanden en een boete van 150.000 dollar. Haar echtgenoot verdwijnt vijf maanden achter de tralies, melden Amerikaanse media. Beiden krijgen ook een werkstraf van respectievelijk 100 en 250 uur. Op sociale media wordt er schande gesproken van de deal. "Dit is nou wat je noemt 'white, rich privilege'. Die vrouw hoeft geen dag achter tralies te zitten vanwege het coronavirus. Haar advocaten hebben dit extreem goed uitgekiend."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!