Beeld © ANP

Anna Nooshin wil tussen de lakens vernederd worden

25 mei 2020 11:23

Anna Nooshin (33) houdt ervan om een onderdanige rol aan te nemen in bed. Dat onthulde de influencer een tijdje terug op het YouTube-kanaal van haar beste vriend, Robbert Rodenburg.

"Dan wil je gewoon vernederd worden, ja"

Anna kan het wel waarderen als iemand volledig de controle neemt over de vrijpartij. "Ik hou wel echt van mannelijke energie daarin", vertelt ze. Een beetje lief en voorzichtig strelen hoeft dan ook niet van per se van de influencer. "Het masculiene van iemand die in control is, dat vind ik altijd veel opwindender dan dat hele lieve en zachte."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Anna Nooshin en Kim Feenstra laten BFF's-tatoeage zetten

Anna heeft ook wel een verklaring voor waarom ze graag gedomineerd wil worden tussen de lakens. Ze denkt dat het komt omdat ze in haar eigen leven heel erg de controle heeft over alles. "Dan wil je juist dat iemand anders daar (in bed, red.) de regie overneemt", zegt ze.

Het komt er dus op neer dat Anna in bed liever niet dominante positie inneemt. En vervolgens doet ze een opmerkelijke vergelijking. "Als ik ook kijk naar van die zakenmannen die helemaal ondergescheten willen worden enzo, dat zijn toch vaak hele succesvolle mensen die echt niet dom zijn ofzo. Dan wil je gewoon vernederd worden, ja.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!