Beeld © ANP

Is het over en sluit tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

25 mei 2020 12:13

Het heeft er veel van weg dat het even geen rozengeur en maneschijn is tussen liefdeskoppel Lil' Kleine (25) en Jaimie Vaes (30). Het gerucht dat de ouders van zoontje Lío uit elkaar zouden zijn, deed al vaker de ronde. Maar het steekt nu wéér de kop op.

Het gezin, bestaande uit moeder Jamie, vader Lil' Kleine en zoontje Lío bracht de coronacrisis grotendeels in quarantaine in Dubai door. Vanaf hun zonnige locatie, waar ze noodgedwongen moesten blijven tot er weer werd gevolgen, plaatsten ze veel foto's van samen. Inmiddels zijn ze sinds een paar weken terug in Nederland, en zien we amper nog iets van het gezinsgeluk terug op social media. Op het profiel van Jaimie zijn de meest recente foto's alleen van zichzelf en haar kleine mannetje.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Lil' Kleine reageert op geruchten rond breuk Jaimie Vaes

Maar wat de geruchten over een mogelijke breuk vooral aanwakkert, is het feit dat Jorik, zoals Lil' Kleine eigenlijk heet, en Jaimie elkaar niet meer volgen op Instagram. Als je op beide profielen zoekt of ze elkaar volgen, is het resultaat negatief, zoals te zien is op onderstaande foto's.

Update: inmiddels volgen de twee elkaar weer op Instagram en heeft Lil' Kleine gereageerd.

Het ontvolgen van elkaar op Instagram wil natuurlijk niet zeggen dat het over en uit is tussen de twee. Maar over het algemeen doe je dat niet als alles koek en ei is. Het is niet de eerste keer dat het erop lijkt dat Jaimie en Lil' Kleine in de clinch liggen. De twee hebben elkaar al vaker ontvolgd, om elkaar daarna weer te gaan volgen.

Alsof dit alles nog niet genoeg onzekerheid bevat, brengt de coronacrisis ook nog extra zorgen met zich mee voor Lil' Kleine. Hij maakt zich namelijk grote zorgen om de gezondheid van zijn vader. Daarover vertelt hij in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Is het over en sluit tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes?

Inmiddels is er meer bekend. Zo reageerde Lil' Kleine via zijn management bij RTL Boulevard en liet op die manier weten dat er niets aan de hand is. En ook volgen de twee elkaar weer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!