Beeld © Instagram @khloekardashian

Fans vallen over 'nieuw' uiterlijk Khloé Kardashian

25 mei 2020 13:18

Voor de zoveelste keer wordt een Kardashian (of Jenner) beschuldigd van het hevig editen van een foto op social media. Dit keer is Khloé (35) aan de beurt. Het bewijs dat fans aanleveren is overduidelijker dan ooit.

"Heb je weer aan je laten sleutelen?"

Een nieuwe dag, een nieuwe look én een nieuw Photoshop-schandaal voor de Kardashians. Khloé ontving felle kritiek toen ze met donkerdere lokken debuteerde op Instagram, omdat ze volgens haar fans totaal niet op zichzelf leek in de kiekjes. De realityster wordt wel vaker beschuldigd van het fotoshoppen van haar foto's en het cosmetisch aanpassen van haar gezicht, maar dit keer leveren critici ook daadwerkelijk bewijs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jameela Jamil heeft het gehad met Khloé Kardashian

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Khloé Kardashian en Tristan 100% zeker weer bij elkaar'

Als je inzoomt op de eerste foto van het drieluik is er een Photoshop-foutje te ontdekken. De helft van Khloé's vlinderketting is namelijk verdwenen. Niet alleen het plots verdwenen accessoire valt op. Volgens haar fans heeft ze ofwel wéér cosmetische chirurgie gehad ofwel een flinke dosis filters over de foto gezet. 'Wie is dit?', 'Heb je weer aan je laten sleutelen?' en 'De nepste foto die ik ooit heb gezien' klinkt het in de reacties. Op Twitter beweert er eentje zelfs dat Khloé ieder jaar in 'een nieuw persoon' verandert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian vergeeft ex-vriend en ex-BFF Kylie Jenner

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!