Beeld © ANP

Fans betalen hoge prijs voor Martien Meiland-voicemail

25 mei 2020 13:22

In de woorden van Martien Meiland: het is toch niet te geloven. Toch is het nu écht mogelijk om een voicemail te krijgen, ingesproken door niemand minder dan Martien himself. Wie wil dat nou niet?

Voor je volledig geënthousiasmeerd uit je stoel schiet en schreeuwt dat dat zo 'goooooed' is, willen we je toch weer even met beide benen op de grond brengen. Er hangt namelijk wel een prijskaartje aan deze hilarische voicemail.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Martien Meiland over nieuwe man in zijn leven

Het is namelijk een actie van VakantieVeilingen in samenwerking met Martien. De bekendste kasteelheer van Nederland (en Frankrijk) zal maar liefst tien keer een voicemail inspreken. Je zult daarna tegen andere geïnteresseerden moeten opbieden om de desbetreffende voicemail in de wacht te slepen. De eerste voicemail is al vergeven en daar heeft iemand 115 euro voor betaald.

Naast het feit dat dit leuke initiatief je geld gaat kosten, zijn er ook nog andere restricties. Zo mag het fragment, waarin Martien bijvoorbeeld zegt dat je aan het 'wijnen, wijnen, wijnen' bent, maar vijftien seconde duren. Maar het hebben van Martien als voicemail is in ieder geval een goede reden om je telefoon een keer níét op te nemen. En waarschijnlijk is het nog een leuke verrassing voor je vrienden ook.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nadège krijgt Chateau Meiland toch niet cadeau: fan-actie flopt

Ook de Meilandjes merken de gevolgen van de coronacrisis. In de video hieronder zie je hoe zij met de hele situatie omgaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!