Beeld © ANP

Famke Louise onthult waarom ze geen vriendinnen heeft

25 mei 2020 14:21

Misschien moet Famke Louise (21) een voorbeeld nemen aan Paris Hilton (39), die op zoek ging naar een nieuwe BFF in een realityprogramma. De zangeres meldt bij Radio 538 namelijk dat ze amper vriendinnen heeft, omdat die haar meestal gebruiken voor een ander doel dan gezellig samenzijn.

"Mensen van mijn leeftijd laat ik gewoon een beetje links liggen"

Wanneer radio-dj Daniël Lippens aan Famke vraagt of ze makkelijk vrienden of vriendinnen maakt, komt de aap uit de mouw. De zangeres heeft er 'bijna geen'. "Het is heel moeilijk voor mij om bijvoorbeeld vriendinnen te hebben, überhaupt", vertelt ze. "Dat is gewoon puur omdat ze je altijd gebruiken om de fame. Het is gewoon heel vervelend. Eigenlijk heb ik daardoor best weinig sociale contacten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Famke Louise: 'Ik ben weer aan het daten'

Bovendien kan Famke beter 'levellen' met 'mensen die wat ouder zijn.' En dat heeft alles te maken met haar 21 lentes op deze planeet. "Mensen van mijn leeftijd laat ik gewoon een beetje links liggen want die snappen het niet", verklaart ze. "Sommige mensen hebben een stuk of vijftien vriendinnen, ik heb er misschien twee. Daar heb ik genoeg aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bizzey had lang moeite met breuk Famke Louise

Met de liefde wil het inmiddels wel weer vlotten. "Ik ben met iemand aan het daten", aldus Famke. "Maar het is nog niet serieus." Ze 'weet niet' of het Nederlandse publiek de betreffende persoon kent, maar 'denkt het wel.' Rond deze tijd vorig jaar verbrak ze haar relatie met rapper Ronnie Flex. Tijdens haar optreden in De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld gisteravond zei ze enorm gek te zijn geweest op haar voormalige liefje. "Ik vind het moeilijk om nu met iemand anders te zijn. Misschien omdat ik daar nog niet helemaal overheen ben", zei ze in de uitzending. Dat lijkt nu wel anders. 

Famke is behalve met haar nieuwe lover ook druk met haar muziek. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!