Beeld © Getty Images

Sylvie Meis en Lilly Becker hebben een heel bijzondere band

25 mei 2020 14:53

De vriendschap tussen Sylvie Meis (41) en Lilly Becker (43) houdt al jaren stand. De Nederlandse dames zijn allebei ware sterren in Duitsland, maar hebben nog meer overeenkomsten die hen verenigen, vertellen ze in 'Bild.'

"We hebben nachtenlang aan de telefoon gehangen, zij heeft me weer helpen opkrabbelen"

De twee glamourpoezen gaan binnenkort met elkaar de strijd aan in het programma Schlag den Star, maar zijn allesbehalve rivalen van elkaar. Sylvie en Lilly zijn al jaren maatjes. Toen de voormalige TMF-presentatrice samen met haar toenmalige man Rafael van der Vaart naar Londen verhuisde omdat hij voor Tottenham Hotspur ging voetballen, was Lilly er om samen met haar de shopstraatjes door te slenteren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lilly Becker en Sylvie Meis vliegen elkaar in de haren

"We hebben ook vele meidenavondjes samen doorgebracht", vertelt Sylvie aan Bild. Volgens Lilly gingen ze 'veel uit', omdat Sylvie 'niet het type is dat in joggingbroek op de bank zit'. "We trokken onze hoge hakken aan, dronken champagne en kletsten over mode, make-up en onze mannen", aldus de ex van tennisser Boris Becker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis 'reageert' op claim dat ze enkel op rijke mannen valt

Sylvie en Lilly zetten allebei een punt achter hun huwelijk, maar dat is niet hun enige overeenkomst. "Er zijn veel parallellen tussen onze leven", meent Sylvie. "We hebben allebei sterk moeten zijn." Hiermee doelt ze op het verlies van Lilly's ouders en haar eigen kankerdiagnose. "Toen was Sylvie er voor me. We hebben nachtenlang aan de telefoon gehangen, zij heeft me weer helpen opkrabbelen", vertelt Lilly. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thuiswerken in een huispak zit er voor Sylvie Meis niet in

Inmiddels is Sylvie weer helemaal gelukkig in de liefde en gaat ze, wanneer er weer gefeest kan worden, haar jawoord geven aan Niclas. De twee zijn al op zoek naar een woning samen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!