Beeld © Ruth van Baaijen/Talpa

Erica Meiland kan eindelijk weer lachen

25 mei 2020 15:55

Wijnen, wijnen, wijnen, bedden opmaken, koken voor de gasten en naar de kringloopwinkel gaan. De dagelijkse bezigheden van de Meilandjes werden flink onderuit gehaald door het coronavirus, maar er is weer licht aan het einde van de tunnel.

"Dit gaat nooit goed"

Het Franse leven begint eindelijk weer iets normaler te worden voor de familie Meiland. Erica deelt op Instagram dat ze weer één van hun lievelingsbezigheden hebben kunnen doen: naar de rommelwinkel in de buurt gaan. 'Hoera, de kringloop is weer open', deelt de vrouw van Martien op Instagram. Daarbij is te zien dat ze een flinke buit hebben binnengehaald. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fans betalen hoge prijs voor Martien Meiland-voicemail

De Chateau Meiland-sterren maakten er een familie-uitje van. Maxime was namelijk mee met haar moeder naar de kringloopwinkel en filmde het tripje voor haar volgers. 'Dit gaat nooit goed', zegt ze terwijl ze de volle aanhanger in beeld brengt. De volgers van de familie zijn maar al te blij voor ze. 'Gas op die lolly', 'Was wel nodig, zo te zien' en 'Lekker shoppen' reageren ze massaal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Corona-uitslag zorgt voor dikke tranen in Chateau Meiland

Net als iedereen ondervinden de Meilandjes veel problemen met hun bedrijf tijdens de coronacrisis. Maar hoe nu verder voor het gezin? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!