Beeld © YouTube-kanaal Demi Rutting

Demi van Temptation voelt zich bevrijd na cosmetische ingreep

25 mei 2020 21:10

Menig realityster probeert zo lang mogelijk in de schijnwerpers te blijven. Een eigen YouTube-kanaal is daarbij handig en daarom schieten deze na programma's als 'Temptation Island' als paddestoelen uit de grond. Ook Demi, die vorig jaar samen met Sidney meedeed aan de ultieme relatietest, heeft haar eerste video gepubliceerd en het is meteen een erg openhartige.

"Ik heb me gewoon altijd lelijk gevoeld"

Demi laat in haar YouTube debuut weten zich gedurende haar jeugd altijd onzeker te hebben gevoeld vanwege haar neus. Omdat ze zich zó ongelukkig voelde door de bobbel op haar neus, besloot ze onder het mes te gaan. Hoewel fans al langere tijd om meer uitleg vroegen, hield ze haar lippen stijf op elkaar. Tot nu...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gianni en Melissa van Temptation Island verwachten eerste kind

Demi voelt zich eindelijk zelfverzekerd genoeg om een boekje open te doen. Hoewel ze er nooit mee gepest is, wist ze al op jonge leeftijd dat ze iets aan haar neus wilde laten doen. “Ik was echt constant bezig met mijn neus, op feestjes, festivals of tijdens het winkelen. Als ik naar een college ging, wilde ik altijd bovenin en links zitten, want mijn rechterkant was minder erg", biecht ze nu op. "Mentaal was het voor mij best wel zwaar, ik was er zo onzeker over. Ik wilde dat gevoel niet meer (...) het voelde echt als een bevrijding toen ik het niet meer had."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kreeg Temptation-verleidster Romee betaald voor seks met Zach?

Hoewel ze diep in de buidel moest tasten - de operatie kostte 5.000 euro - heeft ze geen seconde spijt gehad. "Het was het 100%, elke cent", aldus Demi. "Ik heb me gewoon altijd lelijk gevoeld. En dat heeft zoveel jaren een invloed op m’n leven gehad, en op hoe ik over mezelf dacht."

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? In Temptation Gossip klapt elke week een ster uit het programma uit de show. Bekijk de video met Roshina hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!